Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > ENHORABONA CAMPIONS!
ENHORABONA CAMPIONS!
23/04/2012
ENHORABONA CAMPIONS!
El Silla Club de Futbol “B” s'ha proclamat matemàticament campió de Lliga del Grup IX de Segona Regional

El Silla Club de Futbol “B” s’ha proclamat matemàticament campió de Lliga del Grup IX de Segona Regional després de vèncer per 1-0 el conjunt de l’Olympyakos d’Alcàsser. El gol de Stefan a la primera part de l’encontre sigué suficient perquè els deixebles de Juan Román s’asseguraren el primer lloc de la classificació amb 3 jornades per disputar-se.

L’ambient que presentà el Vicent Morera ja era de festa abans, fins i tot, del començament del partit, amb molts aficionats a la graderia que no deixaren ni un segon d’animar el filial siller que, sense fer el millor joc de la temporada, sí que apostà per ser més pràctic del que en ells és habitual i a la segona part perfectament pogueren augmentar la renda de gols al marcador si hagueren aprofitat les nombroses oportunitats de gol que van tindre davant un rival que no baixà els braços en cap moment i també intentà empatar el duel fins al xiulet final de l’àrbitre enmig del nerviosisme dels aficionats i la banqueta del Silla CF “B”. Una vegada el col·legiat decretà la conclusió de l’enfrontament, l’eufòria es va viure a cada racó del Vicent Morera.

Els joves jugadors sillers es van posar les samarretes commemoratives del campionat amb els noms de tots els membres de l’equip, cos tècnic i el president del Club de 1927 que fa 5 anys, quan donà el pas avant de fer-se càrrec d’una entitat, aleshores vinguda a menys esportivament i socialment, tornà a creure en la possibilitat de tindre un filial competint amb la totalitat dels jugadors locals que finalitzen la seua etapa de juvenils i ja enguany ha trobat el fruit esportiu en el filial a tant de treball al capdavant de l’entitat. Només començar els festejos, l’equip buscà el seu president, Ricardo Peris, i l’entrenador, Juan Román, per mantejar-los al mig del camp enmig de l’ovació de la graderia al crit de “Campions, Campions !!!!” El Club també tenia reservada una sorpresa per a tots amb un espectacle pirotècnic, amb castell de focs d’artifici inclòs. Després del pas per les dutxes i un bany de cava, tots gaudiren d’un sopar preparat per la Junta Directiva al mateix Vicent Morera. La festa es prolongà fins la matinada.

L’alcalde de Silla, Serafín Simeón, i el regidor d’Hisenda i Esports, Marcos Zaragozá, van estar presents al Morera en una data tan assenyalada i felicitaren el Club pel campionat del seu equip filial i la tasca que desenvolupa l’Entitat, fent tots bons propòsits perquè el primer equip puge a Preferent i així que el Silla CF “B” també puga jugar la propera temporada a Primera Regional.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167