Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > EL SILLA CF MEREIX LA VICTÒRIA A SEDAVÍ
EL SILLA CF MEREIX LA VICTÒRIA A SEDAVÍ
23/04/2012
EL SILLA CF MEREIX LA VICTÒRIA A SEDAVÍ
L'afició sillera ompli el camp del Sedaví per donar suport al seu equip, SEDAVÍ CF 2-2 SILLA CF

La festa que ha viscut aquest cap de setmana el Silla Club de Futbol i l’afició del nostre poble amb la consecució del campionat del filial siller no pogué arredonir-se el dissabte de vesprada amb un triomf del primer equip a Sedaví. Els seguidors blancs, encapçalats per l’alcalde de Silla, Serafín Siméon, no faltaren a la cita i ompliren el camp del poliesportiu municipal de Sedaví amb la finalitat de donar suport al conjunt de Manolo Castaño en un duel molt important amb l’objectiu de l’ascens a Preferent a l’horitzó. Els dirigents del Sedaví quedaren meravellats per l’assistència de públic siller, a més de la recaptació que van fer i així ho varen fer saber als directius del Silla CF.

El Silla no entrà en les millors condicions al partit amb massa pèrdues de pilota i errades defensives impròpies d’aquest equip. Prompte, al minut 10, el Sedaví marcà l’1-0 amb un gol d’Andrés que envià el baló al fons de la porteria visitant gràcies a una perfecta assistència de l’omnipresent Carlo. Els locals, molt reforçats en la segona volta de la Lliga, posaven contra les cordes el Silla que sols a partir del minut 20 començà a reaccionar amb Joan i Oso dominant per complet el mig del camp. El mateix Oso fou l’encarregat d’executar l’1-1 en traure magistralment –i ja en van uns quants aquesta temporada– una falta prop de l’àrea local. Quan semblava que el Silla ja era l’equip que ens té "mal acostumats" aquest any, en una acció increïble per l’efecte tan estrany que feu l’esfèric, Cortijo avançà de nou el Sedaví en el marcador en un dispar sense aparent perill que pillà per sorpresa a tots. Era una resposta massa dura per als mèrits d’uns i els altres.

Els sillers van eixir a la segona meitat enrabiats pel resultat i des del primer minut fins a l’últim d’aquest període van convertir-se en els únics i clars dominadors de l’encontre. Óscar Montoro rematà en àrea xicoteta un tret de cantó per fer el 2-2 donant il·lusió als aficionats que somniaven amb poder aconseguir el triomf. L’entrada al terreny de joc de Petete provocà que el Silla acumulara oportunitats, tant ell mateix en dues ocasions en què la gent cantà el gol com dos remats francs de Carles, a passada d’Adrián, i Machancoses de cap que no obtingueren el fruit desitjat. Els darrers minuts del partit es feren eterns per a un Sedaví molt minvat físicament per l’extraordinari esforç, a nivell defensiu, realitzat al llarg dels 90 minuts i en un voler i no poder d’un Silla que tingué la victòria al seu abast, però que no trobà el camí del gol com en altres jornades que sí que ha sigut capaç d’imposar-se als rivals pel potencial de la seua capdavantera. Al minut 90 un penal molt clar a Petete, quan el davanter tenia opcions de marcar, no fou assenyalat per l’àrbitre provocant el cabreig dels seguidors.

El públic va acomiadar els seus amb aplaudiments perquè la lluita que va oferir l’equip a la segona part sigué digna de tot elogi; a més, va aconseguir no eixir derrotat una setmana més i, el més important, continua depenent d’ell mateix per ascendir a Preferent quan falten tres jornades per a la finalització del campionat.

Alineació: Lucas, Carlos, Alcántara (Carrasco), Montoro, Dufau, Iván (Petete), Joan, Oso, Juanma (Carles), Machancoses i Javi Servando (Adrián).

Gols: 1-0, m. 10: Andrés. 1-1, m. 25: Oso. 2-1, m. 34: Cortijo. 2-2, m. 53: Montoro.

 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167