Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > ISABEL TXECA SUBCAMPIONA D'ESPANYA I MARTA ESTEBAN 3a CLASSIFICADA
ISABEL TXECA SUBCAMPIONA D'ESPANYA I MARTA ESTEBAN 3a CLASSIFICADA
04/04/2012
ISABEL TXECA SUBCAMPIONA D'ESPANYA I MARTA ESTEBAN 3a CLASSIFICADA
Silla sona amb força en el Campionat d'Espanya Absolut i Carrera de la Dona

Important manera de començar la temporada per al nostre esport, perquè les atletes de Silla, acaparaven l'atenció de la ciutat de Castelló. En el Campionat d'Espanya de 10 km en ruta, Isabel Txeca es penjava la plata i Marta Esteban el bronze.

Aquest campionat s'ha celebrat al Grau de Castelló, conjuntament amb la V Edició del Gran Premi Costa de Azahar-Gran Premi BP, amb una gran participació i on la nostra atleta Isabel Txeca ha aconseguit el subcampionat d'Espanya amb un registre de 33,44.

Bona actuació, sens dubte, per a Isa que pareix entrar, a poc a poc, en forma de cara al seu màxim objectiu de la temporada que és estar en els Jocs Olímpics de Londres per als quals ja té la mínima de participació.

Però els triomfs no van acabar ací. Diumenge, a les 10 h del matí, es donava l'eixida a la Carrera de la Dona i ací es tornava a produir un fet insòlit: amb una participació de més de 9.000 dones, van ser dues atletes de SILLA les primeres a creuar la meta, Isabel Txeca 1a classificada i Raquel Landin 2a classificada.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167