Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > MARC CARBONELL SANCHO SUBCAMPIÓ AUTONÒMIC D'ESCACS SUB-8
MARC CARBONELL SANCHO SUBCAMPIÓ AUTONÒMIC D'ESCACS SUB-8
16/03/2012
MARC CARBONELL SANCHO SUBCAMPIÓ AUTONÒMIC D'ESCACS SUB-8
Participarà en el campionat d'Espanya en Salina
marc carbonell
marc carbonell 2
marc carbonell 3
marc carbonell 4
marc carbonell 5
marc carbonell 6
marc carbonell 7

Marc Carbonell Sancho ha quedat Subcampió Autonòmic en la categoria Sub-8, diumenge passat, 11 de març a Alacant. Ahir dijous, 15 de març, Marc va ser rebut per l'Alcalde de Silla, Serafin Simeón, i el regidor d'Esports, Marcos Zaragozá, junt al pare de Marc i José Antonio García, director tècnic de l'escola de Silla d'escacs. Tots van felicitar a Marc compartint aquest moment d'alegria amb un xiquet de 7 anys que ha aconseguit un èxit sense precedents en el club a tan curta edat.

Sobre el torneig ressalta la maduresa amb què assumeix les partides i la il·lusió amb què participa. Marc comença des de Silla un diumenge al matí un llarg viatge fins a Alacant, sense eixir encara el sol. Arribada amb molts nervis i primera derrota, la qual cosa presagiava un mal dia per a Marc, tots s’equivocaven i Marc va començar a guanyar a xiquets amb una soltura sorprenent. Es col·loca en el mes alt del torneig i juga contra el Campió d'Espanya de la categoria, Pablo Cubells. Aquesta partida va ser jugada per Marc de forma magistral, aconseguint un gran avantatge, malgrat que un despiste de Marc va acabar la partida en empat,

La següent ronda l'enfrontà amb la Campiona d'Espanya de xiquetes, Viviana Galvan.  Aquesta partida va ser guanyada de principi a fi, jugant a un alt nivell impropi de xiquets d'aquesta edat. S'arriba a l'última ronda i en cas de guanyar Marc quedaria Subcampió. Marc guanya i es col·loca darrere del campió d'Espanya.

 

Respecte a la visita a l'Alcaldia, Marc va ser preguntat que li agrada més en esports, ja que ell practica arts marcials, atletisme i Escacs.  Sense pensar-ho un segon va  respondre escacs i ens va dir que ell ho recomana a xiquets de la seua edat, a la qual cosa el director tècnic comentà que l'escola  té més xiquets que mai, amb altres xiquets de molt de nivell i que augura més èxits en altres categories.

Les portes de l'escola estan obertes a qualsevol xiquet que es passe pel Casal Jove.  Allí serà format en aquest noble joc on augmentaria els seus valors i li vindria molt bé en els estudis. Marc comenta que gràcies al càlcul dels escacs és molt bo en les matemàtiques. També va ser preguntat sobre com entrena i ell comenta que els dimecres comenten partides jugades pels xiquets de l'escola i el divendres en un tauler mural aprenen jugades.

 Després de ser felicitat, Marc rep la notícia del seu pare que ho portarà al pròxim campionat d'Espanya, Marc plora d'emoció. Aquest campionat es celebrarà del 22 al 24 de juny en la localitat de Salina, molt prop de Motril. Allí Marc podrà lluitar per aconseguir un altre èxit per al municipi de Silla. Felicitats Marc en nom de tot el Club de Silla i la Corporació Municipal.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167