Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > EL SILLA 50 ANIVERARI S'IMPOSA 5,5 A 2,5 A L'HURACÀ DE MANISES
EL SILLA 50 ANIVERARI S'IMPOSA 5,5 A 2,5 A L'HURACÀ DE MANISES
12/03/2012
EL SILLA 50 ANIVERARI S'IMPOSA 5,5 A 2,5 A L'HURACÀ DE MANISES
L'equip segueix líder i només queden dues jornades
ajedrez ronda 9
ajedrez ronda 9 2
ajedrez ronda 9 3
ajedrez ronda 9 4

El Silla es presentà a Manises per a jugar contra el seu equip, l'Huracà, però va ser l'equip rival  qui es va veure reforçat amb el subcampió d'Espanya d'Escacs, Julen Arizmendi. La trobada va ser la més disputada de totes ja que a les tres hores totes les partides encara estaven molt igualades.

La força de l'equip de Silla va començar a veure's en els taulers, al voltant de les 21.00 hores. Un marcador que avançava el Silla amb 2 a 4  el seu favor. Marcos García es va imposar a Julio Silva i Slobodan empatava una difícil partida aconseguint el marcador de 5,5 a 2,5. Daniel Navarro va jugar contra Julen Arizmendi, al qual va posar entre les cordes. Finalment, un error en posició no clara va donar el punt per al gran mestre. Van guanyar pel Silla: James Plaskett, Jordan Ivanov, Jose Antonio Clement, Jose Vicente Pallardo, Marcos Garcia i taules de Slobodan. Ara el nostre equip local  és  líder  i només li queden dues jornades per a proclamar-se campions. Aquesta setmana descansen per falles i la següent rebran a l'equip del CIM Benimaclet.

D'altra banda, el Silla B va empatar en la seua visita a Gandia, en una trobada marcada per les falles que van ser la causa de moltes baixes. L'equip només va poder presentar 7 jugadors. A pesar d'aquesta adversitat, va ser un èxit, un empat a 4 contra el filial del Gandia. Van guanyar pel Silla: Ignasi Zaragozá, Jaime Benedito, José Miguel Vila i taules de Juan José Espinosa i Ernesto Pradas. L'equip està en la meitat de la taula i amb aquest resultat aconsegueix la seua permanència en la categoria. La cita següent serà contra el Xàtiva.

El Silla C es va imposar per un contundent 3,5 a 0,5 i arriba a l'última ronda a només 0,5 punts de l'Alzira. Si guanyara, aconseguiria un fet històric, ja que s’imposaria en una categoria provincial amb un equip format amb xiquets, tots menors de 14 anys. El rival d'aquesta setmana va presentar un equip en què el primer tauler era el professor de l'escola de Torrent i, així i tot, Adrián Costa va aconseguir un empat davant de tan dur adversari. Van guanyar pel Silla C: Quico Simeón, Adrián Alfaro, Marc Carbonell i taules d'Adrián Costa.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167