Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > CAMPIONAT ESPANYA CROSS PER CLUBS
CAMPIONAT ESPANYA CROSS PER CLUBS
20/02/2012
CAMPIONAT ESPANYA CROSS PER CLUBS
El complex turístic de Marina d'Or (Orpesa del Mar, Castelló) va acollir el Campionat d'Espanya de Cross per Clubs
SALIDA JUVENIL
SALIDA CADETE

El Campionat d'Espanya de Camp a Través per Clubs s'ha celebrat a Marina d'Or – Ciutat de Vacacions, a Orpesa del Mar (Castelló) el diumenge 19 de febrer en un circuit que es va realitzar a la zona denominada «Platja Verda» del conegut complex turístic. Més d'un centenar dels clubs més representatius de la nostra geografia, prèviament classificats en els seus respectius campionats autonòmics, es van citar en aquest bell complex per a disputar-se els llocs d'honor d'aquest campionat.

Aquest campionat, en els seus 46 anys d'història, ha sigut el més nombrós fins a la data (aproximadament 2.500 participants), de tots els que ha organitzat la Reial Federació Espanyola d'Atletisme, amb una mitjana de 50 equips per categoria. Les categories que es disputaren eren de cadets a absoluts, tenint aquesta última categoria dues proves, la de cross curt sobre quatre quilòmetres i la de cross llarg sobre 11,5 quilòmetres.

El Club Atletisme Silla Kelme va tornar a donar mostres de la seua consagrada categoria en aquesta especialitat atlètica i, encara que va haver de conformar-se amb el que vulgarment es denominen  medalles de Xocolate (els 4t lloc), el fet de fer-ho en diverses categories, manifesta realment el  potencial d'aquest Club. Així que la classificació va quedar així:

4t D'ESPANYA CADETS HOMES

4a ESPANYA JUVENILS DONES

5a ESPANYA JÚNIOR DONES

6a ESPANYA PROMESES DONES

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167