Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > EL CLUB D'ATLETISME PARTICIPA EN EL CAMPIONAT D'ESPANYA PROMESA DE PISTA COBERTA
EL CLUB D'ATLETISME PARTICIPA EN EL CAMPIONAT D'ESPANYA PROMESA DE PISTA COBERTA
14/02/2012
EL CLUB D'ATLETISME PARTICIPA EN EL CAMPIONAT D'ESPANYA PROMESA DE PISTA COBERTA
El pròxim dia 19, les instal·lacions de Marina d'Or seran l'escenari del campionat d'Espanya de cross per clubs

La localitat malaguenya d’Antequera ha sigut la seu del Campionat d'Espanya promesa de pista coberta, on el Club d’Atletisme de Silla ha estat representat per l'atleta Maria Calbet que ha sigut la 5a classificada en els 200 metros llisos. 

Per altra banda, el pròxim dia 19, les instal·lacions de Marina d’Or (Orpesa, Castelló) seran l'escenari del campionat d'Espanya de cross per clubs. En aquesta ocasió el Club Atletisme Silla Kelme estarà representat per cinc equips: cadet masc., juvenil, júnior,  promesa  i sènior fem.

La classificació la van obtindre després de proclamar-se, tots ells, campions autonòmics, excepte el sènior femení que va ser subcampió. Les perspectives per al campionat d'Espanya són prou bones, perquè hi ha possibilitats de posar a quatre dels cinc equips entre els 8 millors clubs d'Espanya.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167