Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > EL SILLA GUANYA AL FORT EQUIP DE L'ATENEU MARÍTIM DE VALÈNCIA
EL SILLA GUANYA AL FORT EQUIP DE L'ATENEU MARÍTIM DE VALÈNCIA
13/02/2012
EL SILLA GUANYA AL FORT EQUIP DE L'ATENEU MARÍTIM DE VALÈNCIA
El Silla va aconseguir, contra l'Ateneu Marítim de València, la segona victòria més clara de la temporada
ajedrez valencia 4
ajedrez valencia 2
ajedrez valencia 1
ajedrez valencia 5

El Silla no va fallar el dissabte i va aconseguir, contra l’Ateneu Marítim de València, la segona victòria més clara de la temporada. Una victòria que col·loca l’equip de Silla en un 4t lloc de la classificació a l’expectativa d’encreuar-se amb els equips que estan davant del Silla.


El triomf del dissabte va ser molt ampli 6,5 a 1,5, però podia haver sigut major ja que Daniel Navarro, únic membre de l’equip que va perdre, tenia la partida per a guanyar, però un error en els temps va ocasionar l’única derrota individual. Van guanyar: Antonio Granero, Kili Badev, José Antonio Clement, Slobodan Kovasevic, Marcos García i Roberto Gimeno i taules de Jordà Ivanov. La jornada següent es jugarà al Casal Jove contra l’Alzira, campió de la temporada anterior.


D’altra banda, el Silla B va perdre per la mínima contra l’Oliva B i s’allunya de les primeres posicions. Van guanyar pel Silla B: Carmelo Navarro, Juan José Espinosa, Pepe Folch i taules de Jaime Benedito. La setmana que ve els visitarà a casa el Xeraco B, fort equip que està davant en la classificació.

 

L’equip de l’Escola de Silla, el Silla C, s’enfrontava al líder del grup l’Alzira D. Els xiquets de l’Escola de Silla es van créixer davant de l’adversitat d’enfrontar-se a adults que triplicaven, com a mínim, la seua edat. Molt meritori per això, l’empat aconseguit que situa el Silla com a segon classificat en la primera volta del torneig. Van guanyar pel Silla, Sergio Rodríguez i Adrián Costa Grau. Menció especial a Adrián que és l’únic dels quasi 40 jugadors del club que ha jugat i ha guanyat les 5 partides disputades. Estem, sens dubte, davant d’un jugador jove amb una progressió sorprenent i talent per a convertir-se en un geni dels escacs. La setmana que ve comença la segona volta de la competició i el Silla C visitara la seu del Drac de Sedaví C a qui ja es va imposar per 3 a 1 en la primera volta.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167