Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > EL SILLA LÍDER DE LA DIVISIÓ D'HONOR D'ESCACS
EL SILLA LÍDER DE LA DIVISIÓ D'HONOR D'ESCACS
31/01/2012
EL SILLA LÍDER DE LA DIVISIÓ D'HONOR D'ESCACS
El Silla goleja 8 a 0 el Carcaixent i ja és líder de la Divisió d'Honor
IMG_1840
20120128_170148
IMG_1835
IMG_1836
IMG_1838
IMG_1839

Gran vesprada d’escacs al Casal Jove de Silla. El primer equip de Silla va acudir quasi sense suplents i va aconseguir la victòria més absoluta de la temporada en guanyar tots els jugadors de l’equip. Aquest resultat els col·loca en el primer lloc provisional amb millor desempat que Mislata, Manises i Elx, que són els altres equips que totalitzen tres trobades guanyades.

Els integrants de l’equip que van participar en aquesta competició van ser Daniel Navarro, Antonio Granero, Kiril Badev, José Antonio Clement, José Vicente Pallardo, Slobodan Kovasevic, Roberto Gimeno i Vicente Calvo. La setmana que ve tenen previst viatjar a Elx amb la intenció d’augmentar la diferència al capdavant de la classificació.

D’altra banda, el Silla B repetia equip i per idèntic resultat que la setmana passada 4,5 a 3,5 s’imposava als seus veïns de Benifaió. Aquest resultat és un èxit històric ja que després de tres jornades continua colíder amb totes les trobades guanyades. Els jugadors del Silla B José Javier Rubio, Ignacio Zaragozá, Jaime Benedito, Pepe Folch i taules de Juan José Espinosa, jugaran la setmana que ve al barri de Benimaclet, que casualment és el líder a qui combatre.

Paral·lelament, el Silla C −contra tot pronòstic, ja que l’equip està format per xiquets de l’escola−, es va imposar 3 a 1 a un equip d’adults en la seua majoria. És increïble els èxits que estan aconseguint aquests xiquets. Aquesta setmana van guanyar 3 a 1 al Benigànim B. Les 3 victòries de l’equip van ser aconseguides per Adrián Costa, Quico Simeón i Marc Carbonell, que ja s’estan preparant per a jugar el pròxim cap de setmana a Torrent.

Actualment, l’equip d’escacs de Silla són el millor club de la Comunitat Valenciana per resultats, líders en la màxima divisió, colíders en divisió autonòmica i segons en categoria provincial.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167