Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > EL CLUB D'ESCACS SILLA ES VA MANTINDRE COLIDER DE LA DIVISIÓ D'HONOR
EL CLUB D'ESCACS SILLA ES VA MANTINDRE COLIDER DE LA DIVISIÓ D'HONOR
23/01/2012
EL CLUB D'ESCACS SILLA ES VA MANTINDRE COLIDER DE LA DIVISIÓ D'HONOR
Mentre a Silla celebraven la festivitat en honor al seu patró Sant Sebastià, el Club d'Escacs Silla va continuar sumant punts en un escenari històric com és el Cercle Mercantil de Castelló.
IMG_1831
IMG_1832
IMG_1826
IMG_1829

L’equip de Silla reforçat amb l’alta del Mestre Internacional, Slodoban Kovasevic, es va presentar a la ciutat de Castelló amb forces i ganes d’aconseguir una altra victòria. El Club de Silla va defendre molt bé els seus colors en una vesprada que li va ser molt favorable per als seus interessos, ja que de les 8 partides, 5 van acabar amb victòria sillera, una en empat i només 2 derrotes. Aquest resultat els va donar una merescuda victòria per 5,5 a 2,5. 


Van guanyar pel Silla, Kiril Badeb, José Antonio Clement, José Vicente Pallardo, Slobodan Kovasevic i Vicente Calvo, i empat de Roberto Gimeno. La setmana que ve jugaran a casa contra el Carcaixent on defendran el coliderat compartit amb altres 4 equips.

Paral·lelament, el Silla B jugà a les instal·lacions de la Petxina de València contra el filial del Club Escacs Zugzwang. Igual que al Silla de Divisió d’Honor, els resultats també van ser bons i es va guanyar per 4,5 a 3,5. Una trobada molt disputada que situa també un altre equip de Silla en el més alt de la classificació. Pel Silla B van guanyar Ignacio Zaragozá, Jaime Benedito, Pepe Folch i Juan Jose Espinosa i va empatar i donar el triomf José Miguel Vila. La setmana pròxima ens visitarà a Silla el Benifaió.

D’altra banda, els més joves van empatar en la seua visita a Castelló amb només tres jugadors, ja que Adrián Alfaro no va poder viatjar per coincidir amb un partit de basquetbol. Amb aquesta adversitat els més joves del club van jugar en un bon nivell i van aconseguir empatar aquesta difícil trobada. Va guanyar Adrián Alfaro i Quico Simeón; va perdre Marc Carbonell.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167