Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > ÈXIT DE CONVOCATÒRIA PER A CELEBRAR ELS 25 ANYS DE LA VELA LLATINA
ÈXIT DE CONVOCATÒRIA PER A CELEBRAR ELS 25 ANYS DE LA VELA LLATINA
16/01/2012
ÈXIT DE CONVOCATÒRIA PER A CELEBRAR ELS 25 ANYS DE LA VELA LLATINA
Es va fer la presentació del cartell 2012
Emilio Alba
Juán Garcia
palabras del alcalde
alfonso benaches,josé Segarra, Mjosé, Serafín Simeón
vela 25 aniversari 1
vela 25 aniversari 2
vela 25 aniversari 3
vela 25 aniversari 4
vela 25 aniversari 5

L’acte de la presentació del cartell d’exhibicions de la Vela Llatina de Silla 2012 va tindre lloc el passat divendres 13 de gener a la Venta de Sant Roc. A les 20 hores, el secretari de la Vela Llatina de Silla, Josep Chaqués, va donar començament l’acte donant la paraula al president de l’associació de Vela Llatina de Silla, Joan Baptiste Granero. L’alcalde, Serafin Simeón; el regidor d’Esports, Marcos Zaragozá, i el regidor d’Educació i Cultura, Alfonso Benaches, no volgueren perdre’s aquesta ocasió per donar suport a un esport i a una tradició tan arrelada al nostre municipi.

Baptiste va comentar el transcurs d’aquests 25 anys de la Vela Llatina a Silla basant-se en la documentació que hi havia en l’associació. Després, els socis fundadors, Juan García, Emilio Alba i Francisco Guillem, van ser entrevistats pel secretari Josep Chaquès i van comentar anècdotes de l’inici d’aquesta associació. Una vegada finalitzades les intervencions, el secretari de l’associació va explicar en què consisteix la federació cultural de la Vela Llatina amb seu a Silla.

Acte seguit es va fer la presentació del cartell 2012 a càrrec del vicepresident, Salvador Gil, i l’explicació de les fotos a càrrec del seu autor, Emilio Alba. El lliurament de diplomes als presidents que han hagut en l’associació, el va fer l’alcalde de Silla, Serafín Simeón.

Per finalitzar la velada, el director del Parc de l’Albufera, José Segarra, va dirigir unes paraules als assistents i va tancar l’acte Serafín Simeón. A continuació, es va oferir als assistents un vi d’honor per celebrar els 25 anys de l’Associació de Vela Llatina de Silla.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167