Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > CROSS AUTONÒMIC D'ALMORADÍ
CROSS AUTONÒMIC D'ALMORADÍ
16/01/2012
CROSS AUTONÒMIC D'ALMORADÍ
Paula Espí i Yessica Mas del Club Atletisme Silla-Kelme van tornar a demostrar la seua capacitat esportiva aconseguint el pòdium
cross almoradi 1
cross almoradi 3
cross almoradi 2
cross almoradi 4
cross almoradi 5
cross almoradi 6

Paula Espí i Yessica Mas del Club Atletisme Silla-Kelme van tornar a demostrar la seua capacitat esportiva aconseguint el pòdium a la ciutat d’Almoradí, on el passat 15 de gener es va celebrar el I Cross Villa de Almoradí, campionat provincial individual i de clubs escolar i federats.

La prova, en modalitat camp a través, va discórrer per un circuit habilitat en les proximitats de la Ciutat Esportiva de la localitat almoradienca. El cross ha sigut puntuable per als campionats provincials i autonòmics i ha comptat amb més de mil atletes inscrits, la majoria procedents d’Alacant, Múrcia, València i Castelló.

L’eixida es va prendre al voltant de les 9:45 h del matí i van finalitzar al voltant de les 14:30 h del migdia, ja que es van celebrar les carreres de diverses categories per edats. La principal categoria, la sènior, va començar a les 13:45 h i va ser l’última a disputar-se. El recorregut d’aquesta va ser de 10 quilòmetres i en la resta de categories es van adaptar als criteris de la Federació.

Les classificacions en el Club d’Atletisme Silla–Kelme, en aquesta ocasió, continuen donant mostres de les capacitats dels seus atletes en aquestes modalitats:

 

CADET MASCULÍ

Antonio Criado------------ 2n Classificat

Siro Piña ------------------ 3r Classificat

 

JUVENIL FEMENINA

Cristina García ---------- 2a Classificada


JÚNIOR FEMENINA

Paula Espí ------------- 1a Classificada

Laura Sanz ------------ 2a Classificada


PROMESA FEMENINA

Yessica Mas ---------- 1a Classificada

Alba Martínez-------- 3a Classificada


ABSOLUTA FEMENINA

Yessica Mas--------- 2a Classificada

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167