Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > GARCÍA DOMINGO, 3r DE L'OPEN INTERNACIONAL CIUTAT DE ROQUETAS
GARCÍA DOMINGO, 3r DE L'OPEN INTERNACIONAL CIUTAT DE ROQUETAS
09/01/2012
GARCÍA DOMINGO, 3r DE L'OPEN INTERNACIONAL CIUTAT DE ROQUETAS
En aquest torneig, el Club d'Escacs de Silla va participar amb 5 jugadors
open escacs 2
open escacs 3
open escacs 4
open escacs 5

Del 2 al 6 de gener, la ciutat almerienca de Roquetas de Mar va acollir una nova edició de l'Open Internacional Ciutat de Roquetas. L'organització del torneig va destacar que aquesta edició comptava amb 91 jugadors de cinc nacionalitats diferents: Bulgària, Noruega, França, Alemanya, a més del nostre país. En aquest sentit, cal destacar que s’han desplaçat aficionats de llocs tan dispars com Saragossa, Sòria, Pamplona, Girona, Toledo, Gran Canària, València, Alacant o Múrcia, així com de totes les províncies andaluses. En aquest torneig, el Club d’Escacs de Silla va participar amb 5 jugadors: Kiril Badev, Jesús Martínez, Daniel Navarro, Marcos García i José Antonio García.

La disparitat d’edats és una altra de les seues característiques, ja que cara a cara en el tauler es veuen les cares jugadors des dels set anys del benjamí almerienc Alfredo Clemente Chen fins als 77 anys del noruec Alf Overas. Així mateix, cal destacar la participació en aquest torneig dels campions d’Espanya Yaiza Rupérez i Pablo Cubells (sub-8), Mireya Represa i Francisco Orantes (sub-10) i Inés Antúnez (sub-12 femenina).

El jugador del Club d’Escacs de Silla, José Antonio García, va realitzar un excel·lent torneig i va liderar la classificació durant quatre rondes. A la cinquena va eixir derrotat i va perdre el lideratge, però es va refer guanyant en la sisena a un fort jugador francés, i va arribar a la setena ronda com a segon classificat. En les seues mans va estar la victòria quan va realitzar una gran partida i va posar contra les cordes el campió del torneig. No va poder guanyar la partida després de més de quatre hores, la qual va quedar en empat. Aquest fet va situar José A. García en una merescuda tercera posició.  En el lliurament de premis, amb un premi de 120 euros per a José Antonio García, l'organització va felicitar el club d'Escacs de Silla per el seu joc.

La següent cita del Club serà un dinar el dissabte 14 de gener per commemorar els 50 anys del Club. Després del dinar jugaran la primera ronda de l'Interclubs en Divisió d'Honor contra el Club Escacs Xeraco.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167