Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > SOPAR CLOENDA I LLIURAMENT DELS PREMIS TOLA 2011
SOPAR CLOENDA I LLIURAMENT DELS PREMIS TOLA 2011
16/12/2011
SOPAR CLOENDA I LLIURAMENT DELS PREMIS TOLA 2011
Avui es farà el sopar de cloenda de la Tercera Setmana per les Persones amb Discapacitat Intel·lectual
Cursa TOLA '11 (170)
Cursa TOLA '11 (47)
Cursa TOLA '11 (49)
Cursa TOLA '11 (81)

Avui es farà el sopar de cloenda de la Tercera Setmana per les Persones amb Discapacitat Intel·lectual després d’una intensa setmana d’actes que ha donat, al municipi de Silla, l’oportunitat de viure més propet la realitat d’aquest col·lectiu. L’acte d’aquesta nit se celebrarà al centre ocupacional TOLA, a les 21 hores, on assistirà l’alcalde Serafín Simeón, Antonio Navarro de Els Verds, Ivan Cuenca i Josefina Zaragozá del PSOE i Nacho Ventura, Subsecretari de Hissenda de la Conselleria. També es farà el lliurament dels premis TOLA 2011 a l’entitat col·laboradora, a la persona col·laboradora i al mèrit esportiu.

 

Per altra banda, cal destacar la II Cursa Popular TOLA que va fer-se el dimecres passat pels carrers de Silla. Amb un temps un poquet embolicat, els participants de diverses centres ocupacionals de la província van fer una cursa excel·lent. En la categoria masculina, el primer premi va recaure en Claudio Ratti, del centre ocupacional Castellet de Castelló de la Ribera; el segon premi en Emili Quesada, del centre ocupacional Asmisaf de Gandia, i el tercer guardó en Jorge Folgado, també del centre ocupacional Asmisaf.

 

Per la part que correspon a les xiques, la primera classificada va ser Lucinda Lerma, del centre TOLA; la segona Milagros Moya, també del TOLA, i la tercera Yolanda Peinado, del centre ocupacional Espurna de Gandia.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167