Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > MARTA ESTEBAN 2a CLASSIFICADA EN LA MARATÓ DE VALÈNCIA
MARTA ESTEBAN  2a CLASSIFICADA EN LA MARATÓ DE VALÈNCIA
28/11/2011
MARTA ESTEBAN 2a CLASSIFICADA EN LA MARATÓ DE VALÈNCIA
Marta Esteban, del club atletisme Silla-Kelme, 1a espanyola i 2a classificada en la Marató de València

En un matí de rècords, València va viure la que ha sigut, sens dubte, la millor marató que s’ha pogut veure a la ciutat del Túria. La prova ha batut la seua marca de participants amb la fredolina de 7.000 corredors. A més, s’ha polvoritzat el registre en categoria masculina amb uns magnífics 2h 07’ 56” del kenyà Isahia Kosgei.

En la prova femenina l’alegria per als valencians ha arribat de la mà de Marta Esteban que ha aconseguit ser segona amb un registre de 2h 38’ 05”, la qual cosa suposa la seua millor marca personal. El valor del registre ens l’indica el que s’ha quedat a poc més d’un minut de la mínima olímpica per a Londres 2012 i que només ha sigut superada en meta per l’atleta etíop, Jimma Abo.

Marta, que torna al C. A. Silla-Kelme després de diverses temporades, pareix mantindre una magnífica sinergia amb el club.  Va realitzar una gran temporada quan va militar en les seues files i després del seu flamant fitxatge s’ha proclamat guanyadora del circuit de carreres populars Divina Pastora de la Reial Federació Espanyola d’Atletisme, a la qual cosa se suma l’esplèndida actuació en la Marató de València.

La premsa de la Comunitat Valenciana, així com la web de la RFEA, s’han fet ressò durant tot el diumenge de l’èxit organitzatiu i de participació de la prova, així com de la fantàstica actuació de l’atleta valenciana.    

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167