Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > BOXA PROFESSIONAL AL POLIESPORTIU MUNICIPAL
BOXA PROFESSIONAL AL POLIESPORTIU MUNICIPAL
28/11/2011
BOXA PROFESSIONAL AL POLIESPORTIU MUNICIPAL
El pròxim dia 2 de desembre al pavelló municipal del nostre municipi a partir de les 23 hores

El pròxim dia 2 de desembre els amants de la boxa professional tenen una cita al pavelló municipal del nostre municipi a partir de les 23 hores, on es disputarà un combat de boxa olímpica, tres neoprofessionals i tres professionals.

El boxejador Danny Williams i Leiff  Larsen protagonitzaran, sens dubte, el combat dins dels grans pesos i a la distància de vuit assalts de tres minuts. Larsen és posseïdor de 14 victòries, 11 d'elles per KO, i Williams és un dels cinc boxejadors que ha derrotat Mike Tyson i que ve a derrotar al sis vegades campió del món del pes creuer Alfred Cole en el seu últim combat.

La promotora Chute Box Espanya és l'encarregada d'organitzar la vetlada en col·laboració amb la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Silla. La venda per anticipat de les entrades es pot realitzar en el Corte Inglés, en IDEA Roba i Regals (carrer de Francesc Bohigues número 70 i en els gimnasos de Chute Box (carrer Literat Gabriel Miró 51 a Valencia) i Gimnàs Sant Cristòfol (carrer del Barri de Sant Cristòfol , 12 al Cabanyal).

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167