Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > CROSS INTERNACIONAL DE SÒRIA
CROSS INTERNACIONAL DE SÒRIA
22/11/2011
CROSS INTERNACIONAL DE SÒRIA
El Club d'Atletisme Silla-Kelme triomfa en el Cross Internacional amb la victòria de Cristina García i el 3r, 6é i 10é lloc en la categoria de cadet masculí.
CRIS
CADETES EN SORIA

Si Atapuerca ens augurava un bon començament de temporada, Sòria ha referendat aquests bons auguris. Els atletes del Club Atletisme Silla-Kelme han demostrat que aquesta temporada ens donaran moltes alegries.

Cristina García, que vènia d'ocupar la 5a posició a Atapuerca, aquesta vegada no es va deixar sorprendre per les seues rivals i, en un atac llarg, les va anar deixant, una darrere de l'altra, per a quedar-se en un mà a mà amb l'atleta marroquina, Mahassin Ennasri, a la qual finalment va poder doblegar. Cristina va aconseguir d'aquesta manera una important victòria en un dels paratges més borrissols per a la pràctica d'aquest esport.

Siro Piña també va aconseguir que el Club Atletisme Silla-Kelme estiguera representat en el pòdium de la categoria cadet masculina en aconseguir la 3a posició. D'altra banda, i encapçalant una gran actuació, es completava la llista de premiats amb el 6é lloc d'Antonio Criada i la desena plaça de Javi Domingo.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167