Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > VICTÒRIA AGREDOLÇA DEL SILLA CF
VICTÒRIA AGREDOLÇA DEL SILLA CF
21/11/2011
VICTÒRIA AGREDOLÇA DEL SILLA CF
SILLA CF 2-0 ALMUSSAFES CF Alineació Silla CF – Javi, Carlos, Rubén, Alcántara, Dufau, Oso (César), Xiri, Iván (Adrián), Carrasco, Petete i Javi Servando. Gols: 1-0, m. 70: Petete. 2-0, m. 80: Javi Servando.

És una llàstima, però un destacat partit de futbol jugat per banda del Silla Club de Futbol serà recordat per tots per una acció que cal desterrar al món de l’esport.

Al minut 80 i quan Javi Servando marcà el 2-0,  mentre tot l’equip siller celebrava el gol, un jugador de l’Almussafes intentà agredir l’àrbitre, a qui va empentar després de ser expulsat. En aquest moment, el col·legiat decretà la suspensió de l’encontre, a 10 minuts de complir-se el temps reglamentari, i demanà als responsables del Silla CF la presència de les forces de l’ordre públic (Policia Local i Guàrdia Civil) que es presentaren immediatament al Vicent Morera.

Fins a aquesta jugada, al minut 80, i sols referint-nos al terreny esportiu, el Silla fou l’absolut dominador del partit, ja que des del primer minut es va fer amb la possessió de l’esfèric davant del major conservadorisme d’un Almussafes que volia eixir a la contra, però sense arriscar el més mínim convertint el porter local, Javi, en quasi un espectador més de l’encontre. El perill sempre apareixia a l’àrea visitant amb balons centrats des de les bandes buscant ser rematats pels capdavanters sillers o en internades de Carrasco, Iván, Petete i Javi Servando que trencaven contínuament el fora de joc plantejat per l’Almussafes.

El Silla reclamà dos penals abans que Petete obrira el marcador al minut 70 gràcies a una perfecta definició del futbolista blanc davant del marc contrari. Per com estava disposat el partit, l´1-0 era el principi del triomf siller ja que l´Almussafes havia vingut a Silla a pel 0-0 i únicament buscava sorprendre els locals en qualsevol errada de la defensa del conjunt que dirigeix Manolo Castaño.

Una perfecta assistència de Petete a Javi Servando posà el 2-0 i el final de qualsevol opció de puntuar de l’Almussafes. Aquest fet, unit als nervis i la impotència de l’equip visitant, fa pensar que es traduïra en la injustificada i inadmissible acció que donà origen a la suspensió de l’encontre.  Ara el Comité de Competició de la FVF serà qui determine la resolució del partit i les sancions pertinents.

La jornada de diumenge començà de matí al poliesportiu d’El Saler amb un nou triomf del Silla B enfront de l’Apolo per 1-4. El filial siller afrontà el partit en unes condicions climatològiques molt perjudicials amb fort vent i pluja, que junt amb el pèssim estat del menut terreny de joc d’El Saler, provocaren que els jugadors de Juan Román tardaren a marcar el seu primer gol. L’Apolo lluità molt i no donà el partit per perdut en cap moment tot i l’evident superioritat del filial siller. Els gols del Silla B van ser obra de Fran Campos, Juan Carlos (2) i un en pròpia porta de l’Apolo. Amb aquesta victòria el Silla B és més líder al Grup IX de Segona Regional amb 28 punts.

 

http://icompeticion.com/torneo.php?id_torneo=492&opcion=jornada

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167