Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > TROBADA D'ATLETISME ORGANITZAT PEL TOLA
TROBADA D'ATLETISME ORGANITZAT PEL TOLA
10/11/2011
TROBADA D'ATLETISME ORGANITZAT PEL TOLA
El passat dilluns 7 de novembre va tindre lloc al poliesportiu municipal de Silla una trobada d'atletisme
Tola atletisme 2
Tola atletisme 3
Tola atletisme 4
Tola atletisme 5
Tola atletisme 6
Tola atletisme 7
DSC_0054
DSC_0055
DSC_0056

El passat dilluns 7 de novembre va tindre lloc al poliesportiu municipal de Silla una trobada d'atletisme organitzada pel centre ocupacional TOLA. Un esdeveniment que se celebra anualment des del 1990, obert a tots els centres de la província de València i que compta amb el suport de la Coordinadora de Centres Ocupacionals de la Comunitat Valenciana (COPAVA).

Amb un sol radiant, més de 250 persones van participar en unes proves que van donar començament a les 11.30 hores i van acabar a les dues de la vesprada. Proves de llançament de pes, salt de longitud i velocitat de 50 metres, 100 metres i 800 metres, tant en categoria femenina com masculina, que van ser molt aplaudides pel públic. Sens dubte, un èxit d'assistència i participació que va comptar amb la presència de Pilar Bermell, regidora de Benestar Social, i Marcos Zaragozá, regidor d'Esports.

Després de les proves es va realitzar un menjar de germanor de tots els centres al poliesportiu seguit d'un  ball on,  sens dubte, les persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament havien de ser les protagonistes.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167