Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > El Club d'Escacs Silla campió de 2a provincial
El Club d'Escacs Silla campió de 2a provincial
13/10/2011
El Club d'Escacs Silla campió de 2a provincial
El Club d'Escacs de Silla participà dissabte passat, 8 d'octubre, en el Campionat Autonòmic per equips de partides ràpides.
CLUB D'ESCACS 1
CLUB D'ESCACS 2
CLUB D'ESCACS3

El Club d'Escacs de Silla participà dissabte passat, 8 d'octubre, en el Campionat Autonòmic per equips de partides ràpides. El torneig se celebrà a Xest amb un total de prop de 30 equips participants. L'equip siller va acudir amb humilitat a intentar jugar el millor possible i no van poder anar millor les coses ja que es va proclamar campió provincial de 2a categoria.

Es van jugar un total de 7 rondes i van guanyar a equips com el Novelda, Quart de Poblet, Camp de Morvedre o el Cercle Mercantil de Castelló, amb 4 victòries, un empat i dues derrotes. Per tant, quedem en la nostra categoria com a campions provincials. Aquest èxit unit al recent 3r lloc en el Campionat d'Espanya a Totana col·loca el Silla en el més alt de nou i continuem omplint les vitrines del club de trofeus.

L'equip, aquesta vegada va estar format per jugadors 100% nascuts a Silla, la qual cosa dóna encara més mèrit. Hi van participar: Pepe Folch, Ignasi Zaragozá, Juan José Espinosa, Carlos Colan, Benjamí Salinas i el capità José Antonio García. Esperem continuar en ratxa ja que aquest diumenge, 16 d'octubre, se celebra a Silla el Campionat Autonòmic per equips Sub-12 i Sub-16 i tenim altes possibilitats de guanyar un nou títol.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167