Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > El Silla descendeix a segona divisió després de perdre la promoció amb el Lleida
El Silla descendeix a segona divisió després de perdre la promoció amb el Lleida
06/09/2011
El Silla descendeix a segona divisió després de perdre la promoció amb el Lleida
El Club d'Escacs de Silla participa per segon any consecutiu en el Campionat d'Espanya de Primera Divisió celebrat a Sabadell del 29 d'agost al 4 de setembre.
escacs 1 lleida
escacs 2 lleida
escacs 3 lleida

El torneig va constar de dues fases. La primera, sistemàticament, lligava 6 equips i estàvem enquadrats en el grup A. La segona fase era un match a dues partides amb un equip de l'altre grup. L'equip de Silla estava format pel Gran Mestre Búlgar Rotar Genov, Carlos Edmundo Lleó Colan (Campió del Social de Silla 2011), Jesús Martínez Villar, Víctor Penades Ordaz i el capità de l'equip José Antonio García Domingo.

Es va jugar una primera fase amb dos grups. El Silla estava en el Grup I i jugava contra el Binissalem de Mallorca, l'Equigoma de Guadalajara, l’Escola de Barcelona de Catalunya, la UGA de Catalunya i el Mérida Ajoblanco d'Extremadura.

En aquesta fase el joc no va anar bé per al Club de Silla i van quedar els últims. Aquest lloc els va impedir jugar un match a dues partides contra el tercer del Grup II, que va ser el Club Escacs Lleida. La primera trobada va acabar amb derrota per 3 a 1 i en la jornada matinal del diumenge van perdre per idèntic resultat, després de tirar dues partides completament guanyades.

Cal recordar que el Silla va ser repescat a ultimíssima hora i que no portava els seus millors taulers, ja que els millors van jugar en segona divisió a Totana on van quedar els tercers. Després d'aquests resultats, el Club d'Escacs de Silla compta amb dos equips entre els 25 primers del rànquing nacional, fet sense precedents en l'escacs nacionals. Amb aquest torneig acaba la temporada de categories nacionals en categoria sènior. L'any que ve intentaran tornar a la primera divisió dels escacs nacionals.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167