Porrot d'Honor
Archivos Asociados
16 16 (946 KB)

 

programa    porrot civic porrot esportiu  porrot cultural  porrot ciutat de silla  porrot lletres valencianes 

El Porrot d’Honor de Silla s’atorga des de l’any 1992 a rellevants figures del món literari, musical, artístic i social d’arreu de la nostra Comunitat Valenciana. Durant estos anys han rebut el guardó personatges tan significatius com els poetes Vicent Andrés Estellés, Ramon Guillem o Jaume Pérez Muntaner; l’ex rector de la Universitat de València Ramon Lapiedra; els escriptors Enric Valor, Isabel Clara Simó, Carme Miquel, Maria Beneyto, Francesc Ferrer i Pastor, Alfons Cervera, Ferran Torrent , Enric Lluch, Joan Francesc Mira i Mercé Viana; els dramaturgs Carles Alberola i Pasqual Alapont; el periodista Vicent Ventura; els editors Rosa Serrano Eliseu Climent, el bibliòfol Manuel Bas Carbonell; els músics i escriptors Matilde Salvador, Vicent Torrent i Paco Muñoz.; la institució Acadèmia Valenciana de la Llengua o l’artista plàstic Manuel Boix.


Són vint-i-un anys consecutius on el nostre Porrot d’Honor de les Lletres Valencianes s’ha convertit en l’únic guardó que s’atorga en la nostra Comunitat al món de les lletres i la cultura.

L’any 1999 es va decidir ampliar el Porrot d’Honor a l’àmbit local creant tres apartats molt diferenciats: a l’Activitat Cultural, a l’Activitat Cí
vica i a l’Activitat Esportiva. Aquests guardons signifiquen el reconeixement a la dedicació i tasca desenvolupada en els diferents àmbits per aquells sillers i silleres que, any rere any, han destacat en el difícil món de la cultura, de l’esport o del civisme.

Aquests quatre guardons són, en l’actualitat, el reconeixement institucional més important que l’Ajuntament de Silla atorga.


facebook_logo
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167