Saluda Regidor Fira 2018
26231580_1667525743286221_7195166051069908205_n
Com a regidor de Promoció Econòmica i responsable polític de la Fira de Sant Sebastià, he d'agrair públicament l'esforç que des de l'Ajuntament de Silla s'ha fet, i s'està fent, durant tots aquests anys. Hui tenim milers de joves de dènou anys que la Fira l'han coneguda tota la seua vida i, de fet, moltes veïnes i veïns també s'estan sumant a la sensació de viure i gaudir la fira des de sempre.


És un gran esdeveniment cultural, festiu i econòmic. Estadísticament és l'activitat més multitudinària que s'organitza al nostre poble. No en tenim altra. Tenim milers de visitants de fora del poble que vénen des de les diferents comarques de la nostra Comunitat Valenciana.


Per a nosaltres és un plaer rebre'ls i mostrar-los i compartir la nostra ciutat. És un bon moment per tindre els bars i els restaurants oberts a la ciutadania i mostrar la nostra gastronomia. És un bon moment per donar color als nostres carrers perquè estem de festa grossa i els somriures de les nostres veïnes i veïns s'ha de contagiar per tot arreu.


Tenim una gran Fira. Com en els darrers anys, estem prop del centenar d'expositors tant locals com forans. És el nostre gran ventall per rebre el comerç de proximitat que des de l'Àrea de Promoció Econòmica promovem. Fem, també, el punt de trobada a la zona de bars i associacions per compartir, amb les amistats, un bon àpat i refrescar-nos amb una bona conversa.


Els joves també teniu la vostra zona d'atraccions on gaudir de la música i del vertigen del joc. Hem organitzat diverses activitats paral·leles durant els dies de Fira. Totes es realitzen al recinte firal. Divertiu-vos perquè estem de Fira!


No vull oblidar-me i donar les gràcies a l'associació AESI pel seu suport, al Departament aDES per la seua aposta pel comerç local, als comerços locals i forans per creure, un any més, en la nostra Fira, a les associacions per mostrar-se tal com són, al departament de la direcció de la Fira per dur a bon port tot aquest esdeveniment i, fonamentalment, al poble de Silla per gaudir i aplaudir la Fira de Sant Sebastià.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167