Saluda Alcalde Fira 2018
DSC_0181
El poble de Silla és avui reconegut a la Comunitat Valenciana pel seu patrimoni cultural, etnològic i natural com la Torre Musulmana, el Museu MARS, l'albufera o la Dansa dels Porrots la qual s'han iniciat els tràmits corresponents perquè siga declarada Bé d'Interés Cultural Immaterial, però també per, la Fira de Sant Sebastià, una de les cites més importants al nostre poble que aquest any celebra la seua 19 edició, una festa nostra que sabem gaudir assaborint les tradicions i conservant els costums perquè les nostres senyes d'identitat continuen vives.

Un any més els sillers i silleres ens disposem per viure plenament la Fira amb la il·lusió que caracteritza a aquests dies, de festa i retrobament amb amics i familiars.


Però la nostra Fira és també una ocasió importantíssima per potenciar la projecció del nostre poble, un ventall per mostrar a tots els ciutadans i ciutadanes els projectes que tenim, com a equip de govern, per millorar el benestar de tots i totes. Una oportunitat per complir el nostre deure donar compte amb transparència i lleialtat d'allò que estem fent, i farem, en els pròxims anys.


Una fira que any rere any evoluciona i que enguany tindrà, el tema de l'artesania com al seu fil conductor, però sense oblidar-nos dels comerços i les entitats locals, que també seran protagonistes.


Per últim, m'agradaria agrair l'esforç de totes aquelles persones que fan possible la nostra Fira, una de les tres més grans que es munten a la Comunitat Valenciana, així com donar la benvinguda també a quants visitants es desplacen en aquests dies a Silla, contribuint així a una major rellevància i esplendor de la nostra Fira, als quals convide a gaudir del nostre poble però també a conéixer una mica més la nostra cultura i les nostres tradicions.


Visca la Fira. Visca Silla.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167