Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Participacio > Actualitat > AESI, Caixa Popular i la Regidoria de Participació acorden promocionar conjuntament la nova moneda social El Gallet
AESI, Caixa Popular i la Regidoria de Participació acorden promocionar conjuntament la nova moneda social El Gallet
07/11/2018
AESI, Caixa Popular i la Regidoria de Participació acorden promocionar conjuntament la nova moneda social El Gallet
Es sortejaran xecs regal entre les persones usuàries per a fer les compres nadalenques en el comerç local
AESI_ElGallet
La nova moneda social El Gallet entrarà en funcionament al mes de desembre en Silla, impulsada per la Regidoria de Participació i Comunitat. El Gallet és una Xarxa d'Intercanvi Comunitari on el veïnat de Silla podrà realitzar tot tipus d'intercanvi (reutilitzant objectes o compartint temps per a faenes) a través de la nova plataforma web elgallet.es. D'aquesta manera, i mitjançant la moneda social, es reforçarà el sentiment comunitari recuperant la cooperació veïnal que tradicionalment ha caracteritzat la convivència en el poble.

Per promocionar el llançament d'El Gallet, l'Associació d'Empresaris de Silla (AESI) i la Regidoria de Participació i Comunitat de l'Ajuntament de Silla han acordat sortejar 60 xecs-regal de 50€ per utilitzar-se en els comerços del poble aprofitant la campanya nadalenca. Entraran en el sorteig totes aquelles persones que, a més de registrar-se, realitzen algun intercanvi amb altres veïns o veïnes. Les targetes seran emeses per l'entitat bancària Caixa Popular de Silla.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167