Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Participacio > Actualitat > NOVA ACTUALITZACIÓ DE 'ON VAN ELS MEUS IMPOSTOS?', LA WEB PER CONÈIXER LES DESPESES I ELS INGRESSOS DE L'AJUNTAMENT
NOVA ACTUALITZACIÓ DE 'ON VAN ELS MEUS IMPOSTOS?', LA WEB PER CONÈIXER LES DESPESES I ELS INGRESSOS DE L'AJUNTAMENT
29/10/2018
NOVA ACTUALITZACIÓ DE 'ON VAN ELS MEUS IMPOSTOS?', LA WEB PER CONÈIXER LES DESPESES I ELS INGRESSOS DE L'AJUNTAMENT
Les dades disponibles actualitzades són les dels tres primers trimestres de l'any 2018 (fins a setembre)
transparencia
'On van els meus impostos? ' és un projecte capdavanter en innovació impulsat per la regidoria de Transparència, Comunitat i Participació, i executat per la Fundació Ciutadana Civio, creadora de l'eina de codi obert 'On van els meus impostos?', que ja s'ha implantat en altres ciutats com Barcelona, Santiago de Compostel·la o Castelló.

A través de la plana web https://silla.dondevanmisimpuestos.es/ca/ els ciutadans poden conéixer les despeses i ingressos del Consistori de forma detallada des de l'any 2009 fins a l'actualitat, de manera que puguen establir-se comparatives interanuals.

Aquest mes, tal com estava previst, s'ha realitzat una nova actualització, de forma que ja es poden trobar a la web les dades dels tres primers trimestres de l'any 2018 (de gener a setembre).

Les dades que componen la web provenen de la informació publicada al Portal de Transparència de l'Ajuntament i són actualitzades periòdicament. L'eina possibilita que la ciutadania sàpiga quin és la quantitat exacta pressupostada (amb modificacions incloses) i executada per a cada departament o servei públic i quina àrea realitza cada despesa o rep cada ingrés.

La pàgina inclou un cercador de text amb possibilitat de filtrar el resultat de cerca i nombroses infografies interactives a través de les quals es pot aconseguir una cerca més precisa i detallada. Així mateix, també està disponible un glossari de termes per facilitar la comprensió dels pressupostos.

La informació consultada pot compartir-se a través de les xarxes socials Twitter, Facebook i Google + i és possible exportar les dades en un document Excel o CSV.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167