Noticias
Portada > Actualidad > Noticias > L'Ajuntament elimina els gots de plàstic d'un sol ús a les seves dependències
L'Ajuntament elimina els gots de plàstic d'un sol ús a les seves dependències
02/03/2021
L'Ajuntament elimina els gots de plàstic d'un sol ús a les seves dependències
El consistori, aprova una instrucció per fomentar l'ús del plàstic reutilitzable
botelletes
L'Ajuntament de Silla ha aprovat una instrucció per evitar la utilització de gots de plàstic d'un sol ús a les dependències municipals.

L'objectiu és substituir aquests materials per alternatives d'impacte ambiental menor. Per tant, a partir d'ara es fomentarà l'ús de botelletes tèrmiques que repartirà el consistori a tots els treballadors municipals.

Aquesta iniciativa naix amb l'objectiu de donar exemple i ser conseqüents amb els compromisos de sostenibilitat assumits per l'Ajuntament de Silla en matèria de Desenvolupament Sostenible, que pretén atendre els principals problemes ambientals.

Com ha explicat l'alcalde de Silla Vicente Zaragozá, "El consistori impulsarà i prioritzarà en les seues adquisicions els materials reutilitzables i productes reciclables en substitució dels plàstics d'un sol ús complint així un dels objectius del mil·lenni de l'Agenda 2030 en matèria mediambiental".

Amb la nova normativa es preveu un estalvi de recursos energètics i econòmics i una millora de la qualitat de vida al lloc de treball.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167