Noticias
Portada > Actualidad > Noticias > L'AJUNTAMENT DE SILLA COMENÇA A PAGAR LES AJUDES PARÈNTESIS
L'AJUNTAMENT DE SILLA COMENÇA A PAGAR LES AJUDES PARÈNTESIS
26/02/2021
L'AJUNTAMENT DE SILLA COMENÇA A PAGAR LES AJUDES PARÈNTESIS
L'Ajuntament de Silla ha creat un servei especial que ha permés agilitzar la resolució i el pagament de les ajudes per ordre d'entrada i adequació a les bases.
Anis_Rios
A partir d'avui, l'Ajuntament de Silla comença a pagar les ajudes Parèntesi del Pla Resistir destinades als autònoms i micropimes del municipi, dins d'aquesta primera línia de subvencions d'urgència que pretenen fer costat als sectors més afectats per la pandèmia finançades per l'Ajuntament de Silla, la Generalitat i la Diputació per a les quals s'han destinat un total de 449.549 euros.

El termini per a presentar la sol·licitud de les ajudes es va obrir el passat 17 de febrer, i aquesta ràpida resolució ha estat possible gràcies al servei especial que ha creat l'Ajuntament de Silla a través de l'agència aDES i l'Àrea Econòmica per a accelerar al màxim els tràmits, l'aprovació de les bases, la concessió i el pagament de les ajudes iniciat avui seguint l’ordre d’entrada i adequació a les bases.

L'alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, ha destacat que «Es compleix l'objectiu marcat per la corporació de fer efectives les ajudes al més ràpid possible, atés els durs moments que les nostres empreses i autònoms estan vivint. Considere una prioritat fer costat al teixit econòmic més afectat per la pandèmia. A aquesta ajuda se suma l'eliminació de taxa per ocupació de sòl de terrasses i mercat ambulant per un import de 79.340 euros.»

Aquestes ajudes que l’Ajuntament de Silla pagarà a partir d’avui, consten d'un màxim de 2.000 euros per empresa o autònom i 200 euros per cada treballador donat d'alta, fins a un màxim de 4.000 euros. El termini per a presentar sol·licituds estarà obert fins al 17 de març.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167