Noticias
Portada > Actualidad > Noticias > Actes commemoratius del 25 de novembre a Silla
Actes commemoratius del 25 de novembre a Silla
19/11/2020
Actes commemoratius del 25 de novembre a Silla
L'Ajuntament de Silla aquest 25 de novembre commemora el Dia contra la Violència ce Gènere i aposta per realitzar activitats en xarxes socials a causa de la crisi de la covid-19, sense exposar les persones que hi participen a cap risc.
25n

Des del dia 19 de novembre fins al 3 de desembre programaran diferents activitats en xarxes socials organitzades per les regidories d'Igualtat i Violència de Gènere, on participaran les associacions que formen la Casa de la Dona de Silla, els IES de la localitat i la societat civil que ho desitge.

Entre les activitats programades destaquen activitats de formació en línia, organitzades per l'Institut Valencià de les Dones, la il·luminació violeta de la Torre Musulmana del 20 al 26 de novembre, i la campanya de sensibilització «Amb la violència no et llaves les mans» a través de la qual es farà un repartiment de gel hidroalcohòlic amb el lema de la campanya entre diferents col·lectius del poble.

A més, el dia 24 de novembre als instituts s'instal·larà un escultura que representa l'stop a la violència de gènere en què l'alumnat dels IES podrà fer-se fotos i pujar-les a les xarxes socials amb el hastag #ContraElVirus Masclista, #AjuntamentDeSilla.

Per últim, la Casa de la Dona, al seu compte de Facebook oficial, pujarà el manifest del Dia contra la Violència de Gènere i farà un homenatge a les víctimes d'aquest any.

Pots seguir tota la programació al voltant del 25 de novembre als comptes de Facebook, Twitter i Instagram de l'Ajuntament de Silla.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167