Noticias
Portada > Actualidad > Noticias > APROVATS DOS NOUS TALLERS D'OCUPACIÓ "SILLA EN MARXA IV" I" DESCOMBRIM SILLA"I LA CONTINUITAT DE L'ESCOLA D'OCUPACIÓ ET FORMEM "SILLA EMPLEA"
APROVATS DOS NOUS TALLERS D'OCUPACIÓ "SILLA EN MARXA IV" I" DESCOMBRIM SILLA"I LA CONTINUITAT DE L'ESCOLA D'OCUPACIÓ ET FORMEM "SILLA EMPLEA"
28/11/2019
APROVATS DOS NOUS TALLERS D'OCUPACIÓ "SILLA EN MARXA IV" I" DESCOMBRIM SILLA"I LA CONTINUITAT DE L'ESCOLA D'OCUPACIÓ ET FORMEM "SILLA EMPLEA"
Gràcies als 1.392.328,80 euros del SERVEF és contractaràn 60 persones durant un any.
5246_escola-taller-abril-3
silla-emplea
El Servef any consecutiu ha aprovat concedir a l'Ajuntament de Silla tres subvencions per a Tallers d'Ocupació per un import total 1.392.328,80 euros que permetrà la contractació de 60 persones durant un any. Silla és el municipi amb més tallers d'ocupació de la província de València aprovats.

El Taller d'Ocupació "Silla en Marxa IV" amb una subvenció de 696.164,40 possibilitarà la formació i contractació de 30 persones desempleades majors de 25 anys en estudis primaris en les especialitats de jardineria, electricitat i obra. Aquesta formació és certificada i accedir als certificats de nivell 1 i 2 en l'especialitat corresponent.

El Taller d'Ocupació "Descobrim Silla" permetrà la contractació de 10 persones treballadores, majors de 25 anys, amb estudis de batxiller o equivalent en l'especialitat de promoció turística local i informació al visitant que permetrà obtindre un certificat de nivell 3

També s'ha aprovat la continuïtat per un any de l'actual Escola d'Ocupació "Et Formem" amb una subvenció de 464.109,60

Selecció de l'alumnat-treballadors

Els nous tallers s'iniciaran abans del 30 de desembre. La selecció de l'alumnat /treballador es realitzarà mitjançant oferta genèrica tramitada pel Centre Servef de Silla, qui fa una preselecció. Per la qual cosa les persones interessades a participar hauran d'inscriure's en el Taller en l'especialitat que desitgen optar en l'Oficina del Servef de Silla abans del 8 de desembre.

Més informació: aDES
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167