Noticias
Portada > Actualidad > Noticias > Comença el curs "Procediments operatius i pràctiques de diligències per a Policia Judicial"
Comença el curs "Procediments operatius i pràctiques de diligències per a Policia Judicial"
26/11/2019
Comença el curs "Procediments operatius i pràctiques de diligències per a Policia Judicial"
Els curs, organitzat per l'Ajuntament de Silla està adreçat als membres de cossos de la Policia Local de tota la Comunitat Valenciana.
WhatsApp Image 2019-11-26 at 17.16.24
WhatsApp Image 2019-11-26 at 17.16.25
Dilluns passat, va començar a les dependències de la Policia Local de Silla el curs "Procediments operatius i pràctiques de diligències per a Policia Judicial". Aquest curs, dirigit als membres de cossos de la Policia Local de tota la Comunitat Valenciana, està coordinat per la prefectura de la Policia Local de Silla i esta sent impartit per les magistrades dels jutjats de primera instància i instrucció núm. 2 i núm. 3 de Carlet, Patricia Moreno Sevillano i Lara Esteve Mallent, i pel lletrat de l'administració de justícia Alejandro Campos Domenech i s'emmarca dintre de l'acció formativa que l'Agencia Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències ofereix als membres de les Policies Locals de la Comunitat Valenciana.


L'Ajuntament de Silla, és l'únic ajuntament de tota la Comunitat Valenciana que des del dia 4 de maig de 2010  signat amb el Ministeri de l'Interior un acord específic perquè la seua Policia Local assumisca funcions de Policia Judicial i un dels 7 en el conjunt de l'estat.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167