Noticias
Portada > Actualidad > Noticias > Silla es bolca en la lluita contra el càncer
Silla es bolca en la lluita contra el càncer
25/11/2019
Silla es bolca en la lluita contra el càncer
L'obra benèfica Carmen a favor de la lluita contra el càncer del passat dissabte dia 23 al Carmen Valero, va ser tot un èxit d'assistència.
Carmen
Carmen
Carmen
Carmen
Diumenge passat al Centre Cultural Carmen Valero de Silla va tindre lloc l'espectacle Carmen del grup de teatre Retablillo, que va teatralitzar aquesta obra mestra de BizetJunt amb ells, van actuar la Coral Polifònica de La Lírica de Silla i al grup de ball Dansart. Quasi 100 persones en total, que van fer possible un espectacle complet, amb teatre, música, ball i sobretot molta solidaritat.


La presentació i conducció de la vetllada va ser a càrrec de Paula Santana, que a més va interpretar un poema sobre la violència de gènere, per mostrar la solidaritat amb les dones maltractades i reivindicar una vegada més l'igualtat entre homes i dones i la repulsa absoluta enfront de aquesta xacra social.


A l'acte hi va assistir, l'alcalde amb els regidors i regidores, el subdirector de l'Associació Espanyola Contra el Càncer Javier Llombart, la cambrera del Santíssim Crist Sara Pons, representants de l'entitat La Caixa de Silla i la presidenta de la Junta de l'AECC de Silla Encarna González al costat de la resta dels membres directius.


Una vegada més la cultura i la solidaritat han anat de la  per una bona causa, la lluita contra el càncer, donat que tots els fons recaptats aniran destinats a combatre aquesta malaltia.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167