Noticias
Portada > Actualidad > Noticias > L'AJUNTAMENT DE SILLA RENOVA EL CONVENI DE COL·LABORACIÓ AMB «EBROFUNDACIÓN. ARRÒS LA FALLERA» PER FOMENTAR LA INSERCIÓ SOCIOLABORAL DELS COL·LECTIUS MÉS DESFAVORITS
L'AJUNTAMENT DE SILLA RENOVA EL CONVENI DE COL·LABORACIÓ AMB «EBROFUNDACIÓN. ARRÒS LA FALLERA» PER FOMENTAR LA INSERCIÓ SOCIOLABORAL DELS COL·LECTIUS MÉS DESFAVORITS
08/10/2019
L'AJUNTAMENT DE SILLA RENOVA EL CONVENI DE COL·LABORACIÓ AMB «EBROFUNDACIÓN. ARRÒS LA FALLERA» PER FOMENTAR LA INSERCIÓ SOCIOLABORAL DELS COL·LECTIUS MÉS DESFAVORITS
Gràcies a aquest conveni, valorat en 20.000€ més de 30 joves del nostre municipi en risc d'exclusió social i laboral reben formació per ampliar les seues possibilitats d'inclusió futura al mercat laboral.
fundacio ebro signatursa 2019
fundacio ebro 2019
Hui, l’alcalde de Silla Vicente Zaragozá i la regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de Silla Trini Martínez, s’han desplaçat a  Madrid per renovar el conveni de L'Ajuntament de Silla amb «Ebrofundación. Arròs la Fallera» que permetrà millorar la situació de determinats col·lectius de Silla que presenten risc d'exclusió soci laboral.

Concretament, el projecte subvencionat amb un import de 20.000€ és «Itineraris d'inserció sociolaboral per a col·lectius especials». Gràcies a aquest projecte, joves entre 13 i 18 anys, amb problemes d’adaptació, aprenen a l'IES Enric Valor i al Centre de Dia per a Menors d’Inserció Sociolaboral amb els tallers de mecànica, agricultura ecològica i reciclat d’ordinadors. Amb aquest projecte s’aconsegueix baixar la conflictivitat a l'aula, millorar la convivència al centre escolar, així com al carrer, i previndre l’absentisme escolar.

Els tallers formen part dels programes d’Educació Compensatòria de l’IES Enric Valor per a obtindre el Graduat d’ESO. El Centre de Dia d’inserció Sociolaboral Molí de Magalló els certifica el seu aprofitament dels tallers, amb una durada mínima de 20 hores per curs. Els i les joves que els superen amb èxit obtenen el corresponent certificat.
 
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167