Noticias
Portada > Actualidad > Noticias > L'alumnat del curs d'agricultura ecològica de l'Escola d'Ocupació visiten el mercat.
L'alumnat del curs d'agricultura ecològica de l'Escola d'Ocupació visiten el mercat.
03/10/2019
L'alumnat del curs d'agricultura ecològica de l'Escola d'Ocupació visiten el mercat.
L'alcalde de Silla Vicente Zaragozá, visita l'estand on els i les alumnes mostren els productes ecològics que durant el programa hi han après a cultivar.
0865e7ad-a581-4d80-9156-80ac3c4bbc70
902e5496-dadd-475f-b176-0ecbd7b6d525
affe3386-5cf4-47a9-92a5-2872606b25f3
Un total de 10 alumnes realitzen el curs d'agricultura ecològica en el Centre de Formació d'ADES. Aquesta acció formativa forma part de l' Escola d'Ocupació "ET FORMEM SILLA EMPLEA" del Servei Valencià d'Ocuipació i Formació LABORA (antic SERVEF), i gràcies a ella l'alumnat té l'oportunitat de millorar la seua qualificació així com la seua inserció laboral participant en la realització de diferents tasques al nostre municipi.


Concretament, el curs especialitzat en Agricultura ecològica, on han participen 10 alumnes, té una durada inicial de 6 mesos, en possibilitat de prorrogar-se durant un any més. El programa consta d'una part teòrica i una altra pràctica. On els participants aprenen tècniques de millora de les característiques del sòl, com realitzar compostatge i quins són els seus beneficis, o estratègies i mètodes per al control de plagues i malalties en agricultura ecològica. Un treball que els ha permès obtenir el Certificat de Professionalitat nivell 1.


Hui, dintre de les activitats programades, els i les alumnes han instal·lat un estand al mercat on amb una mostra de productes ecològics, amb l'objectiu de fomentar l'estil de vida saludable i el comerç de proximitat. L'alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, no ha volgut perdre's aquest esdeveniment i ha destacat "la importància de fomentar l'agricultura sostenible, per aconseguir un estil de vida saludable"


El taller d'agricultura ecològica de Silla és l'únic que podem trobar a la Comunitat Valenciana i entre les actuacions que estan programades es preveu que els alumnes visiten els centres educatius del municipi per realitzar tallers sobre l'agricultura sostenible.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167