Noticias
Portada > Actualidad > Noticias > Silla presenta la innovadora campanya de dinamització comercial «És temps del comerç de Silla»
Silla presenta la innovadora campanya de dinamització comercial «És temps del comerç de Silla»
01/10/2019
Silla presenta la innovadora campanya de dinamització comercial «És temps del comerç de Silla»
150 comerços participen en aquesta campanya organitzada per l'Ajuntament de Silla, l'Associació Empresarial de Silla i la Cambra de Comerç de València
Archivos Asociados
16 16 (2,37 MB)
16 16 (2,42 MB)
PEANA TEMPS DE COMERÇ traz
A5 TEMPS DE COMERÇ OK traz-1
A5 TEMPS DE COMERÇ OK traz-2
temps de comerç 3
temps de comerç
temps de comerç2

Hui, a la sala de plens, ha tingut lloc, l'acte de presentació de la campanya «És temps del comerç de Silla», amb la presència de l'alcalde de Silla, Vicente Zaragozá Alberola; el president de la Comissió de Comerç Interior de la Cambra de Comerç, José Bernardo Noblejas, i la presidenta de comerç de l'Associació Empresarial de Silla, Mar Navarro. A l'acte han assistit nombrosos comerciants que han valorat positivament aquesta campanya i han manifestat la seua il·lusió en aquestes actuacions.

Aquesta campanya, en què les xarxes socials i les persones consumidores seran les protagonistes,  naix amb l'objectiu de dinamitzar el comerç local, fidelitzar els clients i crear sinergies entre el teixit comercial, associatiu i les administracions públiques.

L’alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, ha destacat que «La campanya “És temps del comerç de Silla” és una campanya innovadora en què les xarxes socials, la tecnologia amb el mapa interactiu, el vídeo promocional i els tallers de sensibilització dels i les joves sobre el valor del comerç de proximitat tenen un paper central. La cooperació interadministrativa i amb l'Associació Empresarial de Silla és fonamental. Vull agrair especialment a la Cambra de Comerç que Silla haja estat un dels dos municipis triats en el programa de dinamització comercial.”

Coneix els comerços participants en la campaya fent click açí

Consulta les bases de la campanya fent click açí
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167