Noticias
Portada > Actualidad > Noticias > Resultats del procés de participació ciutadana sobre la remodelació de l'avinguda d'Alacant
Resultats del procés de participació ciutadana sobre la remodelació de l'avinguda d'Alacant
20/11/2017
Resultats del procés de participació ciutadana sobre la remodelació de l'avinguda d'Alacant
Les 65 propostes de millora aportades pel veïnat seran la base del projecte urbanístic
Archivos Asociados
16 16 (4,56 MB)
Dissenyem Av Alacant 2
Aparcament
Bancs
Fanals
Jocs infantils
Mobilitat Reduïda
Papereres
Preferencia accés
Preferencia sentit circulacio
Punts recollida fem
Remodelació Zona Verda
Voreres
Zona verda


El proppassat dijous 9 de novembre, entre l’encreuament de l’avinguda d’Alacant i el carrer de Jacint Benavent, va tindre lloc l’activitat de participación Dissenyem junts l’avinguda d’Alacant promocionada per la Regidoria de Participació. A l’acte, hi va assistir el personal tècnic del departament d’urbanisme, així com també alguns dels representant polítics del nostre poble: l’alcalde, Vicent Zaragozá; el regidor de Transparència, Comunitat i Participació, Salva Mestre; el regidor de Projectes d’Obres Estratègiques i Intervencions en Territori i Espais Públics i Promoció Econòmica, Josep Lluís Melero; el regidor de Territori, Urbanisme i Infraestructures, Cultura i Memòria Històrica, Valentín Mateos; i el regidor del grup Els Verds, Antonio Navarro.

La finalitat principal d’aquesta acció va consistir a recollir les diferents propostes que les veïnes i els veïns de la zona consideren importants per a millorar la remodelació. Per a aquest propòsit, es va comptar amb la participació de l’equip tècnic del departament d’urbanisme de l’Ajuntament de Silla, el qual va dedicar la vesprada a escoltar els diferents plantejaments de reforma que aportava el veïnat, així com a informar dels aspectes tècnics i legals involucrats. Cal dir que l’activitat es va realitzar en un ambient festiu on les xiquetes i els xiquets del poble van poder gaudir d’una vesprada lúdica al voltant d’un castell inflable que es va instal·lar, a més d’activitats d’animació com pintacares i expressió artística.

Així, el veïnat va poder emplenar unes fitxes on es plantejaven diverses qüestions per a valorar-ne la conformitat, disconformitat o indiferència. En total, es van reunir 65 fitxes de participació i, a més, es podrà comptar amb algunes aportacions gràfiques del veïnat, les quals van ser arreplegades directament per l’equip tècnic del departament d’urbanisme. Totes aquestes dades queden reflectides en el document que s’hi adjunta i on s’ha processat tota la informació recollida aquell dia.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167