Noticias
Portada > Actualidad > Noticias > L'Ajuntament de Silla lliura les primeres targetes de compra de Consum a famílies en situació de necessitat
L'Ajuntament de Silla lliura les primeres targetes de compra de Consum a famílies en situació de necessitat
09/05/2017
L'Ajuntament de Silla lliura les primeres targetes de compra de Consum a famílies en situació de necessitat
La Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Silla ha començat a lliurar les targetes de compra de Consum S.Coop.V. a persones i famílies del municipi en situació de necessitat.

Vuit famílies han rebut ja la seua targeta moneder de compra per part de  l’Àrea de Benestar Social encapçalada per la regidora, Trini Martínez. Les targetes tenen una aparença similar a la resta de targetes emeses per Consum S.Coop.V. la qual cosa permetrà evitar l’estigmatització social. Amb la targeta es podran adquirir únicament productes de primera necessitat, tant en alimentació com en higiene personal, i estan  exempts, sense excepció, les begudes alcohòliques i els productes gourmet o d’alta gama. Les persones adjudicatàries de les ajudes podran utilitzar les targetes moneder en tots els establiments de la cadena Consum i Charter ubicat en qualsevol localitat durant un temps determinat.

Des que es va signar el conveni amb  la cadena de supermercats Consum S.Coop.V., el passat mes de març, el personal tècnic i els treballadors i treballadores socials de Benestar Social de l’Ajuntament de Silla han estat avaluant les sol·licituds rebudes per a determinar les condicions i l’import concedit a cadascuna de les persones beneficiàries, tot depenent de la seua situació socioeconòmica.  

Aquest sistema d’ajudes està destinat a proporcionar aliments i productes de primera necessitat a persones amb pocs recursos i està finançat amb una partida de 50.000 euros dels pressupostos de 2017. 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167