Noticias
Portada > Actualidad > Noticias > NOVA OFICINA INSS A CATARROJA
NOVA OFICINA INSS A CATARROJA
25/02/2013
NOVA OFICINA INSS A CATARROJA
A partir del pròxim 1 de març, els veïns de Silla seran atesos al nou centre de Catarroja sense necessitat de desplaçar-se a València

Fins a la data, els ciutadans de Silla que havien de requerir els serveis de l'Institut Nacional de la Seguretat Social (INSS), s'havien de desplaçar a València per a ser atesos al carrer de Pelayo, 47. A partir del pròxim 1 de març seran atesos al nou centre de Catarroja, ubicat al carrer de Victòria Costa Mayo número 12, la qual cosa suposarà una millora en els desplaçaments i accessibilitat per als nostres veïns i veïnes.

El nou Centre d’Atenció i Informació de l’Institut de la Seguretat Social (CAISS) de Catarroja atendrà un àmbit poblacional de 119.421 persones, és a dir, el 4,64%  del total de població de la província, perquè el seu àmbit d'influència comprendrà les poblacions de Catarroja, Albal, Alfafar, Benetússer, Beniparell, Massanasa, Sedaví, Lloc Nou de la Corona i Silla. Açò suposarà que seran ateses anualment entre 38.000 i 40.000 persones.

El CAISS de Catarroja cobrirà les necessitats i demandes dels nostres ciutadans en relació amb la gestió de les prestacions del sistema de la Seguretat Social, alhora que disposarà dels recursos necessaris per a oferir un servei públic de qualitat.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167