Saluda del alcaldeVicent Zaragoza taula neta


 


Benvolguts i benvolgudes veïns i veïnes,

 

En primer lloc, vull donar-vos la benvinguda, en nom propi i en el del Govern municipal, i espere que aquesta pàgina web siga útil, interessant, atractiva i, sobretot, que siga un mitjà de difusió de la vida del poble i de l’activitat municipal.

 

En aquesta pàgina web podreu conéixer millor el nostre municipi, arrels, tradicions, paisatge, història, però també podreu obtenir informació sobre els serveis que us oferim, els acords plenaris, les ordenances, els tràmits, les sol·licituds municipals, les ajudes...  i sobre les notícies que ocorren al nostre poble. Volem mirar cap al futur, però sense oblidar el nostre passat.

 

Pretenem que siga una finestra del poble, transparent, i una eina de comunicació i/o difusió de la informació municipal. Volem que siga una vertadera porta oberta que convide i aproxime l’Ajuntament a qualsevol persona. Volem millorar la gestió i donar un millor servei a tothom.

 

Finalment, només dir-vos que us convide que navegueu per la nostra pàgina web, que utilitzeu els serveis que us oferim i que ens feu arribar les vostres idees i els vostres suggeriments per poder millorar el nostre poble i la nostra web. És un honor tindre-vos ací.

 

Rebeu una cordial salutació.

 

L’alcalde

Vicente Zaragozá Alberola


Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167