Oficinas y centros municipales
Paellers Parc de les Eres
Paellers Parc de les Eres
Nova zona d'oci i d'esplai en la qual poder passar el teu temps d'esbarjo i els seus dies festius!
Dirección: Avinguda Alacant, s/n (al costat de la piscina coberta)
Telèfon: 961200116
Horari: Els paellers es podran utilitzar els dissabtes, diumenges i festius en horari de 9:00 a 11:30h en primer torn i de 11:30 a 20h el segon torn.
A la nova zona de paellers ubicada al parc de les eres s'hi ha adequat un solar on s'han plantat diferents espècies d'arbres i s'han situat 12 taules perquè les famílies puguen passar en aquesta zona, barrada per donar-li major seguretat, el seu temps lliure.

En aquesta zona, sense perill mediambiental, també s'
hi han instal·lat 12 paellers perquè es pugui passar el dia a l'aire lliure amb totes les facilitats.

Respecte a l'ús dels paellers, cal destacar que per poder gaudir d'un d'ells, s'ha de fer una reserva prèvia a la 
OAC (Oficina d'Assistència a la Ciutadania) de dilluns a dijous en horari de 9 a 14:30h, i els divendres de 9 a 14:00h.  Els paellers es podran utilitzar els dissabtes, diumenges i festius en horari de 9:00 a 11:30h en primer torn i de 11:30 a 20h el segon torn.


Cal destacar que les taules es podran utilitzar tant per les persones que utilitzen els paellers com les que es duguen el menjar de casa i que per tant, no és podran reservar les taules. A més la zona, no està equipada amb cadires, les persones usuàries han de portar-les.

Descarrega la normativa d'ús fent click ací
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167