Agenda cultural
Portada > Actualidad > Agenda cultural > Recaptació contra el càncer de mama
dia-contra-el-cancer-de-mama
19/10/2019
Recaptació contra el càncer de mama
Dissabte 19 d'octubre l'AECC de Silla repartirà informació relativa a la prevenció d'aquesta malaltia
3bf01a6f-2df8-424f-8cea-e8ce6313de16
dia-contra-el-cancer-de-mama
Aquest dissabte, 19 d'octubre, se celebra el Dia Internacional del Càncer de Mama, una efemèride impulsada per associacions de pacients de tot el món amb l'objectiu informar i sensibilitzar a la població, molt especialment a les dones –representen més del 99% dels casos diagnosticats– sobre la importància de l'adopció d'hàbits de vida saludables com a principal via de prevenció i del diagnòstic precoç en la lluita contra aquesta malaltia.


Per aquest motiu, l'Associació Espanyola contra el càncer eixirà al carrer per repartir entre els veïns i les veïnes informació relativa a la prevenció d'aquesta malaltia, a més d'un llaç rosa per donar-li visibilitat a la campanya y recaptar fons per a la investigació.


A les taules informatives que es situaràn al carrer del Castell de 10 a 13 hores, la gent que s'aprope, podràn adquirir articles solidaris i el dorsal de la Runcàncer que es celebrarà el pròxim dissabte 26 d'octubre.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167