Agenda
Portada > Serveis Municipals > Educació > Agenda > S'OBRI EL TERMINI PER A PRESENTAR SOL·LICITUDS D'AJUDES PER A L'ALUMNAT DE 2-3 ANYS
vocales
08/07/2020
S'OBRI EL TERMINI PER A PRESENTAR SOL·LICITUDS D'AJUDES PER A L'ALUMNAT DE 2-3 ANYS
El 9 de juliol s'obri el termini per a presentar les sol·licituds de les ajudes econòmiques per a l'educació infantil de primer cicle 2-3 anys per al curs 2019-2020".
vocales

S'obri el termini de presentació de sol·licituds d'ajudes econòmiques per a l'educació infantil de primer cicle 2-3 anys de l'alumnat escolaritzat als centres privats de Silla. 

Per tal de garantir el dret de l’educació, l’equitat i fomentar l’escolarització en el primer cicle d’Educació Infantil correspon aprovar la convocatòria i  les “Bases Reguladores de la convocatòria d’ajudes econòmiques per l’educació infantil de primer cicle 2-3 anys de Silla per al curs 2019-2020”.

El termini de presentació de sol·licituds serà des del 9 fins el 24 de juliol de 2020.


Beneficiaris: alumnat d'infantil primer cicle 2 - 3 anys, escolaritzats als centres d'educació infantil privats de Silla, homologats per la Conselleria d'Educació.

  • Les sol·licituds és poden presentar:

Preferentment per via telemàtica mitjançant la Carpeta Ciutadana del Govern www.sede.administracion.gob.es, amb firma electrònica,

Presencialment, en l'Oficina d’Assistència a la  Ciutadania ubicada en Plaça del Mercat Vell, núm. 4 de Silla, amb sol·licitud de cita prèvia,

DE qualsevol altra forma de les previstes a l’article 16.4 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre del Procediment administratiu Comú de les Administracions Públiques.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167