Agenda
Portada > Serveis Municipals > Educació > Agenda > S'OBRI EL TERMINI PER A PRESENTAR LES SOL·LICITUDS D'AJUDA PER A MATERIALS ESCOLARS
beques
30/06/2017
S'OBRI EL TERMINI PER A PRESENTAR LES SOL·LICITUDS D'AJUDA PER A MATERIALS ESCOLARS
A partir del proper dilluns, 3 de juliol, s'obri el termini per a presentar les sol·licituds d'ajuda per a material escolar d'infantil, primària i secundària per al curs 2017-2018
beques
 S'ha publicat al Butlletí Oficial de la Província de València l'anunci de l'Ajuntament de Silla sobre extracte de l'acord de la Junta de Govern Local del dia 9 de juny de 2017, per la qual s'aproven les bases reguladores de les subvencions a escolars d'infantil primària i secundària per a sufragar materials i accions educatives dels projectes d'innovació educativa en les aules d'infantil i material escolar de primària i secundària.

Per tant, a partir del proper dilluns, 3 de juliol, les persones interessades podran presentar la sol·licitud per registre d'entrada fins el 15 de setembre.

L'Ajuntament de Silla ha habilitat un espai a la Sala d'Exposicions de la Nau de la Cultura al carrer Castell, exclusivament per a la recollida de les sol·licituds.

Les sol·licituds presentades fins el 15 de juliol, seran resoltes en una primera fase, i els xecs seran entregats durant la segona quinzena de juliol, a excepció de l'alumnat d'infantil.

Per acord plenari de data 27 de juny de 2017, es va modificar el punt 2.b) de les bases, i es va eliminar el requisit d'antiguitat d'inscripció al padró municipal de 6 mesos.


Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167