Agenda cultural
Portada > Actualitat > Agenda cultural > cursos d'inserció sociolaboral per a joves de l'Espai D'inserció Molí de Magalló
Informática Gaming
08/10/2020
cursos d'inserció sociolaboral per a joves de l'Espai D'inserció Molí de Magalló
Informàtica, Hort ecològic, Mecànica de bicicletes, Japonés i cultura nipona I
Huerto Ecológico
Informática Gaming
Japonés I
Mecánica de Bicis
Hui comencen les inscripcions per als cursos d'inserció sociolaboral per a joves de l'Espai D'inserció Molí de Magalló. Aquest trimestre s'ofereixen quatre tallers destinats a aprendre coses noves que el dia de demà poden ser d'utilitat per a encontrar un treball. A més al finalitzar el curs, cada jove s'emportarà un certificat d'aprofitament de 20 hores que li servirà per al currículum en un futur.

Els cursos s'imparteixen a l'Espai d'Inserció Sociolaboral Molí de Magalló de Dilluns a Dijous de 17:00 a 19:00 hores, i comencen el Dilluns 19 d'Octubre.

Dilluns: Informàtica. Curs centrat a dotar als joves dels coneixements necessaris de hardware i software per a aprendre a muntar equips informàtics.

Dimarts: Hort ecològic. Aprendran els fonaments bàsics de l'agricultura ecològica. Com plantar, què plantar segons l'època de l'any, preparació de la terra, etc

Dimecres: Japonés i cultura nipona I. Curs d'iniciació a la llengua del Japó i a la seua cultura.

Dijous: Mecànica de bicicletes. Activitat centrada en què els joves aprenen temes de mecànica al mateix temps que aprenen a mantindre les seues bicicletes.

A banda dels cursos, el centre ofereix suport escolar, reparació de bicicletes i ordinadors. Tots aquests serveis amb cita prèvia.

Per a ser admesos cal fer una preinscripció via web que s'accedeix amb el següent enllaç (http://forms.gle/73DQ67HHu1udiaDk6) o escanejant el codi QR dels cartells. El centre contactarà amb els admesos per a proporcionar la documentació necessària per a inscriure al curs.

Si vols informar-te dels nostres cursos o participar en algun contacta amb nosaltres a:
Telèfon: 961211855
e-mail: cendia@silla.es
Adreça: C/ de L'horta 9 baix
Horari d'atenció: Dilluns a Divendres de 16.00 a 19.00
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167