Agenda cultural
Portada > Actualitat > Agenda cultural > L'AGÈNCIA AFIC DE L'AJUNTAMENT DE SILLA POSA EN MARXA L'ESCOLA DE COMERÇ DE 2019
Whatsapp
05/03/2019
L'AGÈNCIA AFIC DE L'AJUNTAMENT DE SILLA POSA EN MARXA L'ESCOLA DE COMERÇ DE 2019
DIA: 5 de març de 2019 HORA: 15 - 17 hores LLOC: Saló de Plens
Whatsapp
Seguint amb la línia de treball de poder oferir una formació contínua als comerços de la localitat, l'Agència AFIC de l'Ajuntament de Silla posa en marxa l'Escola de Comerç per a l'any 2019.

L'Agència AFIC és un servei d'aDES que ofereix un assessorament i suport tècnic, a tots els comerciants i emprenedors de la localitat.

El proper 5 de març s'impartirà el taller "Nova eina de màrqueting per al comerç: WhatsApp" on aprendrem a conéixer les característiques i avantatges/desavantatges de Whatsapp i la seua competència (*Line, Telegram, *Wechat i *Snapchat), descobrirem el seu funcionament i com usar-lo per a complir amb la Llei de Protecció de Dades de Caràcter General, conéixerem les diferències entre grups i llistes de difusió i entendrem la importància de tindre una estratègia definida. A més de la teoria veurem exemples i realitzarem exercicis pràctics.

Més informació

aDES- Agencia de Desenvolupament Econòmic de Silla
C/ Llibertat, 2 · 961219795 · ades@silla.es
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167