Agenda cultural
Portada > Actualitat > Agenda cultural > LA POLICIA LOCAL INFORMA: CANVI RÈGIM CIRCULACIÓ I ESTACIONAMENT A L'AVINGUDA D'ALACANT
avís
10/05/2018
LA POLICIA LOCAL INFORMA: CANVI RÈGIM CIRCULACIÓ I ESTACIONAMENT A L'AVINGUDA D'ALACANT
Obres de remodelació a l'avinguda d'Alacant, en el seu tram comprés entre l'avinguda dels Reis Catòlics i el carrer Jacinto Benavente

S’informa a tots els ciutadans de la ciutat de Silla, especialment als que hi viuen a la zona del Parc de Sant Lluís, que el pròxim dilluns dia 14 de maig a partir de les 08’00 hores, amb motiu de la realització d’obres de remodelació a l’avinguda d’Alacant, en el seu tram comprés entre l’avinguda dels Reis Catòlics i el carrer Jacinto Benavente, es prohibirà l’estacionament a l’esmentat tram, en tot el vial que hi ha més a prop de les edificacions.

Al vial que hi ha més a prop de la coneguda com a Pista de Silla, també estarà prohibit l’estacionament a la part més propera a la tanca central, mentre que es podrà estacionar a la part més propera a la zona de gespa que hi ha al costat de l’esmentada Pista de Silla.

Respecte a la circulació, tan sols es podrà circular pel vial comprés entre la tanca central i la Pista. En aquest vial sols es podrà circular en sentit  cap a l’avinguda dels Reis Catòlics, mentre que estarà prohibida la circulació en el sentit contrari.

Podeu veure un plànol de la zona afectada a la notícia de la pàgina web de l’Ajuntament (www.silla.es) sobre l’inici de les obres de remodelació de l’avinguda d’Alacant.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167