Agenda cultural
Portada > Actualitat > Agenda cultural > L'escola de pasqua, una alternativa d'oci durant les vacances
Escola de Pasqua (2018) A4
03/04/2018
L'escola de pasqua, una alternativa d'oci durant les vacances
Aquesta campanya es presenta com un alternativa de lleure en el període de vacances. Sense perdre de vista la vessant educativa, les activitats que es realitzaran estaran lligades a l'entreteniment i la diversió. L'objectiu es oferir als xiquets i xiquetes de Silla una Pasqua diferent i, al mateix temps, donar una resposta a tots aquells pares i mares que hagen de treballar durant aquest període.
Arxius associats
Escola de Pasqua (2018) A4
L’Escola de Pasqua pretén potenciar els mètodes d’ensenyament i aprenentatge que faciliten l’assoliment dels objectius establerts, mitjançant el plantejament de situacions lúdiques, en què l’ambient agradable afavorisca les relacions interpersonals.

Entre les principals línies d’actuació trobem: la formació intel·lectual de la persona i l’enaltiment de conceptes com ara la companyia, l’amistat, la llibertat; també valors propis d’una societat tolerant, plural i democràtica.

Dies: 3, 4, 5 i 6 d'abril
Lloc: Col·legi Verge dels.Desemparats
Horari: de 9 a 13h
Matinera (gratuïta): de 8 a 9h
Servei de menjador (opcional): 28€ (caldrà un grup mínim de 10)
Preu: 35€ participant / segon germà 32€

Cal arreplegar el full de pagament a la Nau Jove, per ser autocopiatiu. Entrega de rebut+ fitxa d'inscripció+ fotocòpia de la tarjeta SIP ABANS DEL 27 DE MARÇ
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167