Agenda cultural
Portada > Actualitat > Agenda cultural > AJUDES AL LLOGUER D'HABITATGES 2017
Infografías Ajudes al Lloguer
26/04/2017
AJUDES AL LLOGUER D'HABITATGES 2017
Del 4 de maig al 5 de juny
Infografía-CAST-02

 Adjuntem guies informatives i manual de tramitació relacionat amb la convocatòria d'ajudes al lloguer d'habitatge per a 2017, així com RESOLUCIÓ de 25 d'abril de 2017, de la Conselleria d'habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, per la qual es convoquen per a l'exercici 2017 les ajudes del Programa d'ajudes al lloguer d'habitatge.


A partir de demà dia 4 de maig s'obri el termini de sol·licitud d'ajudes al lloguer d’habitatge, fins a un mes de termini per a sol·licitar les ajudes, finalitza el dia 5 de juny.


Com a novetat respecte de la convocatòria de l'any passat, l'ajuda pot arribar a ser del 50% de la renda de lloguer: es concedeix una subvenció del 40% de la renda de lloguer amb càrrec a les ajudes del Ministeri de Foment, Pla Estatal d'Habitatge, igual que en les anteriors convocatòries podent-se concedir un 10% addicional a càrrec de la GVA, per a les situacions de vulnerabilitat econòmica.


Aquestes situacions de vulnerabilitat econòmica, les han d'informar els Serveis Socials Municipals. Per a açò, la Conselleria enviarà la relació de les persones sol·licitants als serveis socials municipals i amb un model normalitzat aquests informaren de cada un d'ells sobre la seua vulnerabilitat econòmica basant-se en els criteris que estan regulades en les bases de l'ordre: ingressos ponderats de la unitat de convivència menors a 1 IPREM, i estar en algun de les circumstàncies d'especial atenció.


Més info: a Serveis Socials, c/ Sant Josep telèfon 96 121 22 22 (edifici font de la bàscula)


Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167