Agenda cultural
Portada > Actualitat > Agenda cultural > Zumbathon Solidari
cartell zumbathon 2017
23/03/2017
Zumbathon Solidari
Inscripcions dels 27 de Març fins al 18 d'abril
cartell zumbathon 2017

AeSi (Associació empresarial de Silla) organitza el Zumbathon Solidari en benefici de la Asociación Española contra el Cáncer (AECC), que tindrà lloc el 23 d’abril en col·laboració amb Ajuntament de Silla, Comerç de Silla, Afic, Velarte, Consum i la Generalitat Valenciana.

Les inscripcions es podran fer a aDES, l’AECC, als comerços associats i en AESI des del 27 de març fins al 18 d’abril. La inscripció costa 6€ i inclou una samarreta.

La Zumbathon començarà a les 11 hores del 23 d’abril al Parc de l’Estació i l’obertura del recinte será a les 10h. Els participants tindran classes de zumba de manera ininterrompuda a càrrec de les monitores Míriam Muñoz, Mayra, Adriana Roca, Gloria Capella i Mensi Caballer.

A més els participants podran aconseguir descomptes i promocions per a gastar als comerços de Silla. L’obejectiu és promoure els comerços de la localitat amb una activitat lúdica i esportiva, al mateix temps que solidària ja que el benefici de la activitat anirà a la lluita contra el càncer a través de la Junta Local de Silla de l’AECC. 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167